Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » RAM vagy alaplap probléma?

RAM vagy alaplap probléma?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Egy olyan problémám lenne,hogy nyáron az osztálytársaim segítségével összeraktam egy gépet.

Proci fx 8320

Sapphire HD 7850 2gb oc

Corsair vengeance 2x4gb 1866

alaplap asrock 990fx extreme 3

120gb kingston ssd

2tb toshiba hdd

fsp raider 750w(videókártya lecserélése miatt)

cm v8 gts hűtő

Az a probléma hogy pl shadow of mordorozok és a ramom szinte stabilan 81%-on megy.Elméletileg 8gb majdnem minden játékra elégnek kéne,hogy legyen.Az egyik ismerősöm aki ért a hardverekhez,és egyben szerelő is azt mondta,hogy az alaplap,mert az asrock nagyon rossz.Helyette ajánlott egy GIGABYTE GA-990FXA-UD5 vagy egy GIGABYTE GA-990FXA-UD3 nevű alaplapot.Kérdem én tényleg az alaplap volt rossz választás vagy a Rammal van valami probléma?Mert az is érdekes és egyben idegesítő volt hogy far cry 4 eztem procim kb 15-20% on ramom meg 81%on...És majdnem minden játéknál 81%.Help!

2014. dec. 12. 16:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Amíg nem akadnak a játékok és nem melegszik semmi sem túlzottan, addig ne törődj vele. Az Asrock tényleg nem a legjobb márka, de azért ilyen árkategóriában azért jó lapokat gyárt.
2014. dec. 12. 17:29
 2/2 A kérdező kommentje:
De épp ez az hogy akad pl a mordor is meg a far cry 4 is...Pedig a kártyámnak elkéne hogy vigye ezeket a játékokat.. [link] tessék itt egy kép amikor a shadow of mordor megy.
2014. dec. 12. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!