HP ATI Radeon hd4650 gddr3 1gb, drivert keresek hozzá, win 7 ultimate,64 bit?
A problémám,hogy nemrég kaptam egy Hp gyártmányú Radeon 4650-et a régi gépembe, és beletenném, de előtte meg akarok bizonyosodni hogy lesz e driverem hozzá, mivel a lemeze nincs meg, és több helyütt olvastam hogy a win7-hez elég problémás ati drivert utólag találni.
Előre kösz a válasz.
HP és ATI? Érdekes párosítás, ilyenről még nem hallottam.
Itt keresd a Manually Select Your Driver lehetőséget:
Okés, én is erre gondoltam elsőnek,akkor megerősítetted a sejtésem, meglátjuk mit mutat . :)
Egyébként nekem is furcsa volt első hallásra.
Sikerült, de valamiért nincs jel a monitorra dugva. a kártya bootoláskor elindul aztán csend, most csak az alaplapi vga-ról megy a gép rendesen, az Nvidia illesztőt eltakaritottam utból, igy sem megy.
Ötlet?
A monitor amugy annyit ír "Check Signal Cable"
Minden megy frankón de csak alaplapi vga-ról van kép, a kártyáról nincs, pedig az is megy.
Erre én is gondoltam de konkrétan ilyen beállítást nem találok. Egyébként az eszközkezelő, sem a dxdiag sem semmi nem látja a kártyát.
A Bios nagyon leegyszerűsíett, olyan boot sorrendbeállítás cimén van csak hogy "Advanced -> Chipset -> SouthBridge" és ott a sorrend elvileg helyes, PCIe->PCI->1gp -n van.
A kártyát úgy kaptam, nem volt hozzá más kábel, elvileg utánanáztem ,nem is kell.
A rendszert egy 420-as táp eteti.
A lap egyébként Asus M2N68 am se2 ,a proci Amd athlon dual 240e, és 2 gb ddr2 ram. ja és egy sataII-es writemaster író. Szerintem erre plusz a kártya elég a 420 (codegen talán már nem emlékszem)
Igen bootolásnál, sőt mikor a monitort is rádugom ,elindul a kártya saját ventillátora is.
Működő gépből lett kivéve.
Elképzelhető hogy bios gond .
Keresek erre valaki okosabbat aki belenéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!