Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » GTX 760-al jól lehet videót...

GTX 760-al jól lehet videót felvenni?

Figyelt kérdés

Mitől függ az hogy pl Fraps mellett is jól működjön a gép? Egy jó videokártyát nem terhel le annyira?

Olvastam pár videokártyáról hogy jól lehet vele videózni...Ez mitől függ?

2014. dec. 11. 19:16
 1/6 Stark2000 ***** válasza:
16%
A gépedtől függ meg attól, hogy mivel videózol. A FRAPS pl. a processzort terheli. Stabil 60fps-es felvételhez egy I5 minimum kell (nagyobb játékoknál), videokártyát meg max a játék eszi.. J
2014. dec. 11. 19:18
 2/6 Stark2000 ***** válasza:
A "j"-t nem akartam oda írni, csak még annyit, hogy próbáld ki a "Mirillis Action"-t. Alig terheli a hardvereket.
2014. dec. 11. 19:19
 3/6 halalfalo ***** válasza:

Ha GTX 760-nal akarsz rögzíteni, akkor ott az Nvidia Shadowplay program. Kis FPS eséssel tudsz videót venni.

AMD-nél pedig a Raptr programmal lehet.

2014. dec. 11. 19:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!:)
2014. dec. 11. 20:21
 5/6 Stark2000 ***** válasza:
A Shadowplayt támogatom, jó kis felvevő, AMD részéről viszont inkább passzolnám. Nekem sokszor fagyott a Catalysttal együtt.
2014. dec. 11. 21:56
 6/6 halalfalo ***** válasza:
Nekem pedig egyszer sem. R9 280-am van, és a felvevő programot is gyakran használom.
2014. dec. 12. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!