Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Számítógép zsenik figyelem...

Számítógép zsenik figyelem pls help?

Figyelt kérdés
Na szóval kinéztem magamnak egy alaplapot és azon van olyan hogy cpu fan ezzel nincs is gond mert tudom mi de a cpu fan mellet van egy olyan hogy cpu opt na szóval a kérdés hogy mi a cpu opt

2014. dec. 11. 08:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia.

Vannak olyan processzor hűtők amelyeken nem egy, hanem két ventilátor van. Ezeket célszerű egyszerre vezérelni.

2014. dec. 11. 08:33
 2/4 Tengor ***** válasza:
52%

Nem vagyok zseni, de még jó, hogy benéztem.

Ez a kérdés az RTFM kategória. A kézikönyvben benne van...

2014. dec. 11. 09:09
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a segítségeteket zöld pacsi
2014. dec. 11. 12:18
 4/4 anonim válasza:

ASUS oldalról másolva:

Lehűtés a Thermal Radarral és az új Fan Overtime funkcióval

A korábbi SABERTOOTH modellekben is megtalálható TUF Thermal Radar valós időben figyeli az alaplap kritikus részeinek hőmérsékletét és automatikusan szabályozza a ventilátorok sebességét, hogy a rendszer megőrizze a kiemelkedő stabilitást. Az új Thermal Radar vadonatúj funkciója a Fan Overtime („ventilátor-túlóra”), ami néhány perccel tovább működteti a két ventilátort a gép kikapcsolása vagy alvó állapotba hozása után is, hogy minden maradék hő eltávozzon. A házban esetleg még jelen lévő, potenciálisan kárt okozni képes magas hőmérséklet elvezetésével a funkció megnöveli a rendszer élettartamát, és akár 7°C fokkal is képes csökkenteni a hőmérsékletet mindössze tíz perc alatt. A ventilátorok automatikusan kikapcsolhatnak, akár előre beállított, akár kézzel kiválasztott hőmérséklet-küszöbértékek, esetleg a kikapcsolástól eltelt idő alapján.

2015. máj. 11. 02:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!