Milyen vidikártya passzolna bele?
Egy MSI 970A-G43 as alaplapom van, amiben egy AMD FX-4350 -es proci van, és van 4gb RAMom...
Őő árában azért ne legyen eget rengető... vagy mi.
Szeretném ha elfutna Far Cry 4.. mondjuk közepes grafon..
(Kérlek kíméljetek a lehurrogó válaszoktól:D)
Fogalmam sincs, hogy FC4 medium grafhoz milyen árkategóriájú videókártya kell. Gondoltam, hogy ez azért megadja az árat... Szóval gondolom 10 ezer bőven nem elég.
Szóval olyan árú, ami elfuttatja FC4-et Közepes Grafikán:D
Azért egy R7 260X-et tennék mellé legalább, ez 33K körül kezdődik, de még jobb kicsivel többért a 2GB-os verzió.
40K környékén GTX750Ti, 42-43-tól R7 265, 45-46-tól R9 270. Amelyik belefér a keretbe.
Nem rossz, szerintem egy 2 évet biztosan kihúzna. Sajnos nem lehet tudni, hogy milyen követelményekkel fognak majd a legújabb játékok rendelkezni.
Nekem R9 270x-em van, majd meglátjuk, hogy megérte-e! ;)
Amúgy nem sokkal drágább az R7 265 és jelentősen jobb!
Így belegondolva, szerintem elleszek az R7 260X-el is:)
Jövőre úgy is teljesen beújítok, addig meg nem hiszem, hogy annyira nagyon sokat fognak durvulni a játékok grafja:D, haa mégis akkor max átrakom 800x600-as felbontásra:Dxd
Köszi a válaszokat!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!