Horváth Johan kérdése:
Nvidiás vagy Amd s videó kártyát vegyek?
Figyelt kérdés
Érdekel a téma mert nem tudok dönteni és mindjárt veszem a gépet . :D2014. dec. 9. 20:01
11/12 Zlevii válasza:
Jolvan belátom hogy egy szinten van a kettő de mantle API miatt nekem mindig radeonok lesznek a királyak :D
12/12 anonim válasza:
:D
Ja, elismerem, hogy a Mantle sokat dob az AMD-ken, erősebbek is, mint a Nvidia, de mint említettem sokat fogyaszt, ami pl.: Nekem nem jó. :D
Illetve, a grafika nem érdekel a játékoknál. Egyedül a karaktereket szoktam feltolni maxra, (bár GTX 650-el, már azt se. :D).
Végül is, csak egyetlen egy játékot szeretnék max grafikán 60FPS-el játszani, az pedig a Black Desert. :D
De még egy év a megjelenésig. :S (illetve, nem is rossz, addigra remélem lesz egy 960-970)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!