Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan tudnám otthon megosztan...

Hogyan tudnám otthon megosztani a nyomtató hogy más gépről is tudjak nyomtatni?

Figyelt kérdés

Van a lakásunkban 2 db router, az egyik wifis, a másik nem. Van 3 gépünk továbba ebből 2 laptop, 1 asztali. Az asztali gépre van kötve USB porton keresztül egy nyomtató (HP Deskjet F380). Ezt a nyomtatót szeretném megoldani hogy a laptopokról is lehessen nyomtatni. Már próbáltam mindenhogy, olvasgattam leírásokat de egyikkel sem jutottam egyről a kettőre. Még annyi hogy amelyik gépen van a nyomtató (asztali gép) az nem a wifis routerről megy, de a laptopokról wifi-n szeretnék nyomtatni.

Laírná valaki részletesen, hogy mit hogyan kellene pontosan? Köszönöm.

2010. febr. 1. 10:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha megmondanád,hogy az a két router miért nem egy, akkor könnyebb lenne válaszolni.
2010. febr. 1. 11:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Az első routert bridge-ként használd [már ha tulajdonképpen indokolt a két router] és akkor nem lesz gond.
2010. febr. 1. 11:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Azért van két router a lakásba mert alég sok helyen van hálózati csatlakozó a falba, és ezért van 2 router.
2010. febr. 1. 11:17
 4/5 A kérdező kommentje:
A routerek azok rendbe vannak, én azt nemtudom hogy a gépeken miket kell beállítani. pl: a laptopon mit állítsak be hogy lássa a nyomtatót és tudjam is használni?
2010. febr. 1. 11:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Most már sikerült megosztani a nyomtatót!
2010. febr. 1. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!