Most vettem új monitort. Kell kalibrálni? Hogyan kell?
Figyelt kérdés
Ezt szervízben csinálják, vagy csak egy programot letöltök?2014. dec. 9. 17:16
1/7 anonim válasza:
Milyen a monitor? mert ha LED-es újabb fajta (mivel új gondolom ilyen) akkor kb rádugod a gépre és bekalibrálja saját magát indításkor, csak a felbontást állítsd be.
2/7 A kérdező kommentje:
Dell p2414h. Én olyant lvastam, hogy gyakorlatilag mindegyiket "kellene" kalibrálni.
2014. dec. 9. 17:20
3/7 anonim válasza:
Kellene, de kb annyi, hogy fényerőt meg kontrasztot állítgatsz. A mai képernyők nagyon jól belövik magukat a képernyő széléhez, ha erre gondolsz.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem kaptam DVI kábelt, milyent kellene vennem?
Találtam 18+1 pineset és 24+1 pineset.
2014. dec. 9. 17:28
5/7 A kérdező kommentje:
Jah, látom már :D...24+1
Köszi a válaszokat!
2014. dec. 9. 17:39
6/7 anonim válasza:
Amúgy a monitor milyen? mivel én is most tervezgetek venni, és őt is nézegettem az árubőségben.
7/7 A kérdező kommentje:
Ez előtt egy samsung sa300a monitorom volt, ahhoz képest van minőségbeli különbség, de ez még VGA-n keresztül, DVI-D kábelt még nem volt időm venni, azzal valószínű még szebb lesz a kép. Őszintén megmondva nincs akkora különbség, hogy tátott szájjal bámultam amikor bekapcsolt.
Ajánlani ajánlom, szerintem a legjobb ár/értékű monitor IPS-ek közül.
2014. dec. 10. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!