Ha a telefontöltőt bedugva hagyom a konnektorban használat után, akkor történik valami káros hatás rám vagy környezetemre nézve, fogy-e azáram fölöslegesen?
Ha megfogod a töltőt, akkor érzed, hogy egy kicsit meleg akkor is, ha nincs rádugva semmi.
Kb. ennyi hatása lesz a környezetre: egy kicsit "fűtesz" vele, és minimálisan megnöveli a villanyszámlát.
Én kihúzom, de elsősorban azért, hogy ne akkor gyulladjon ki, amikor nem vagyok otthon.
Mert nekem egyszer kigyulladt egy töltőm. Csak úgy magától. A konnektorban.
Na ezért ne hagyd bedugva :)
(Pontosabban a lehető legkevesebb berendezést hagyd mindig áram alatt, ha elmész otthonról)
-én is ezért :
"Én kihúzom, de elsősorban azért, hogy ne akkor gyulladjon ki, amikor nem vagyok otthon."
Sokat hallottam ezekről az apró fogyasztásokról, és sok kicsi sokra megy. Ha egy 13. havi áramfogyasztás ezekből túlzás is, de azért számít pénzben is.
A tűztől én is félnék :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!