Az AMD a8-7600-ban lévő vagy az a8-6600K vagy az a10-5800K-ban van erősebb proci rész?
Figyelt kérdés
Tudom hogy ezek videó vezérlőt is tartalmaznak ! illetve akkor ezek egy amd Athlon x4 860K felett vagy alatt vannak ? illetve egy fx-4350-et lever bármelyik ? illetve intelben melyiknél erősebb ? a pentium g3420-nál tudom hogy erősebb a 760K (ahol nem 2 szálat használsz ) de egy i3-mal mennyire tud labdába rúgni ? (i5-közül meg az érdekel hogy egy i5-2500-hoz képest mondjuk hol van tehát melyik régebbi i5-tel képes felérni ? )2014. dec. 8. 19:51
1/7 anonim válasza:
Beírod a Googlebe, hogy A8-7600 vs. <összehasonlítani kívánt processzor> és megkapod a választ. Pl.: A8-7600 vs. A8-6600K
2/7 A kérdező kommentje:
azt olvastam hogy ezek nem szoktak olyan pontos eredményt adni ezért tettem fel itt a kérdést hátha van aki tényleg otthon van ebben ! :D
2014. dec. 8. 20:12
3/7 anonim válasza:
Ez az összehasonlítgatás eleve elbukik ott, hogy nincs 2 olyan benchmark program vagy akármilyen szoftver, amiben a procik közötti teljesítménykülönbség azonos. Szóval lehet, hogy az A8-7600 egyik programban 50%-al gyorsabb, másikban csak 5%-al. Lehet persze szummázni és úgy erősorrendet felállítani, de a végén úgyis az marad az örök bölcsesség, hogy az újabb proci általában gyorsabb (de drágább). Sokkal több következtetést nem érdemes levonni semmilyen összevetésből, az alapján válassz, hogy te mire használnád.
4/7 Közveszélyes Kontár válasza:
Töbnyire nincs hatalmas eltérés egyik közt sem amit irsz ahogy irod ugy van töbi és i3 kicsit eröseb, még leggyengéb i5 is joval eroseb
5/7 Közveszélyes Kontár válasza:
Sorrendben
G3420 +32% 6600, 760, 5800 +9% i3 4330, 7600, FX4350, i5 2300 +9% 860 +8% i5 2500
6/7 Közveszélyes Kontár válasza:
Szóval i5 2300 nem túl erös 1 szálon se még 860K egész jó CPU töbihez képest
Persze egyszálon 4.gen es i3 mind lekörözi...
7/7 anonim válasza:
Még forgalomban lévő Intelt és AMD-t egymással elég jó pontossággal össze lehet hasonlítani az ára alapján. Az AMD-k úgy vannak árazva, hogy több szálon verik a hasonló áru Intelt, egy szálon meg az Intel nyer. Nagy csodák nincsenek, egy 40 ezres proci biztosan jobb mint egy 20 ezres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!