60 ezer ft-ból sz. Gép összeállítás?
*2TB
Amugy szerintem nezz korul hardverapron, milyen hasznalt konfigok vannak amik egyben eladok es meg garancia is van ra
alaplap: ASROCK FM2A88M-HD+
proc: AMD A6-6400K 3.90GHz FM2 BOX Black Edition
memória: CRUCIAL 4GB DDR3 1600MHz CL11 CT51264BA160BJ
ssd: KINGSTON 120GB SSDNow V300 SATA3 2,5" SV300S37A/120G
dvd író: SAMSUNG SH-224DB/BEBE fekete OEM
gépház: LOGIC A32
táp: GIGABYTE GE-C420A-C2 OEM
Jelenleg keresgélés alatt, ezt hoztam eddig össze, a problémám, hogy ez így már most több, mint 70 ezer ft, és még csak egy 100 gigás hdd sincs benne, és nem tudom, hogy videókártya akkor külön nem kell bele?
Miből tudnék esetleg még kicsit faragni?
nem értem miért ragaszkodsz az SSD-hez, sztem felesleges, főleg hogy ilyen kicsi a keret. felejtsd el, én már hdd-t használok lassan 10 éve, mégse vertem még szét dühömben a gépet mer mondjuk lassú lett volna
Nah itt egy konfig, ezzel fog hasítani a gép, mondjuk komolyabb játékban ne reménykedj :)
Ház: LC-Power Pro 906-B
Táp: Corsair VS350 PSU
Alaplap: ASUS H61M-F
Processzor: Intel Pentium Dual Core G2130 3.20GHz
RAM: 2x Kingston DDR-3 2GB /1600
HDD: WD 250GB SATA-III Caviar Blue
DVD-író: LG GH24NSB0 DVD-RW SATA
ÁR: 76 090 Ft
Hangkártya ma már minden alaplapba van integrálva. Hűtő meg dobozos processzorhoz tartozék, az eddig linkelt konfigokhoz dobozos proci van írva.
"60 ezer a keret, nem 76"
Értjük mi, de akkor neked is meg kell tanulni kompromisszumokat kötni, annyiba nem lehet mindent belezsuppolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!