Van valakinek ilyen tápja? Vélemény?
Kínai táp, nem találom az alapvető múszaki védelmeket a leírásban, szerintem óvakodj tőle.
OVP, OCP, SCP, OPP
Még kevés ?(melyik táp nem kìnai?:P)
Amugy ilyen kategóriájut nem venék ez teljes árán is olcsó
Ah, mobilon nem volt másik fülecske, így gépen már látható a specifikáció.
My Bad.
Egyébként van különbség kínai és kínai között. Van a kínai gyár által Kínában készített és kínaiakkal összetákolt táp és van a kínai alkatrészekből Európában (eltérően más minőségirányítási rendszerben) összerakott táp.
Azért egy szuper-virág márkanevű tápra nem bíznám rá a gépemet. Itt van hozzá egy szőröstalpú tesztje: [link]
Hát ez nem nagy "teszt" volt ahogy látam
Rákötöt egy gépet azt anyi?
Hol a full terhelés legaláb ha más nem?...
Kontár: többet nem találni róla... szerintem elég beszédes ez az információhiány.
Kérdező: Nem baj ha nem rendelted meg. Megbízható tápokat tudsz itthonról venni ebben az árban. Ráadásul a garancia érvényesítése is könnyebb hazai bolt esetében. Igaz hogy az itthon ennyibe kerülő tápok nem modulárisak, de azok sem sokkal drágábbak. ALsó-közép kategóriából ott a thermaltake, vagy a középkategóriából a vele egyenlő árú Sharkoon WPM v2.0
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!