Milyen ez a konfig?
Még ebben az évben karácsony elött összeraktam fejbe a dolgokat de szükségem volna még egy kis segítségre.
Amik már megvannak:
Alaplap: Asrock H97M Pro4
Memória: Kingston HyperX Savage 8GB(2x4GB) DDR3 1600MHz CL9
Merevlemez: WD Caviar Blue 1TB, SATA3, 64MB, 7200 RPM (wd10ezex)
Ház: Zalman T5 Mini Tower
Mindenképp i5-ös procit szeretnék, jelenleg az i5 4460 és az i5 4590 között vacilálok. Kb.6k árkülönbség van köztük csak nem tudom e hogy megéri a drágább.
na meg jó lenne egy procihűtő is hozzá ami befér ebbe a kis házba. Tápot még nem nagyon néztem.
VGA-t még nem dööntöttem el, meglátom mennyi pénzem lesz jövőbe, de valami középszintűre gondoltam, nem játszanék ultra high-on, megelégszem a medium-al is.
Tápnál 500 Wattosat gondoltam remélem elég ha nem akkor találtam 600 Wattosat is ugyanannyiért.
Zalman ZM-600 LX vagy Zalman ZM-500 GLX- et néztem.
És mennyire elég a 4460-as proci ugyanis hosszűtávra tervezek tehát jó lenne ha kb 5 évig kibírná.
Ahol én venném ott sajnos nincs FSP. A jobbak közül csak a Zalman és a Cooler Master maradt, viszont a Zalman tápok olcsóbbak.
Köszönöm a válaszokat a többi kérdésem még mindig áll.
GLX legyen ha ZM, LX ne
CM böl meg Elite Power t ne vegyél
Ez szokot olcsón leni...
A CM G500-at én is néztem,de az majdnem annyival drágább mint amennyit megspórólnék az ólcsóbb processzorral.
Meg úgy számoltam a jövőben valamikor tennék bele egy erős-közepes vga-t és egy ssd-t és hogy ezt elbírná-e egy 500W-os táp?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!