Ez megfelelő ház?
Figyelt kérdés
Miért írja egy ezt hogy "A szerkezetben végbemenő légmozgás erőteljesen LOW-end PC-kre van szabva"? Miben különbözik ez a többi háztól, hogy "sz*r" a légmozgása?
2014. dec. 7. 16:22
1/8 anonim válasza:
A ház eléggé zárt,ezért inkább olyan hardverekhez jobb,amik nem melegszenek annyira. Persze ventikkel meg lehet oldani a légmozgást de nyilván ezzel hangosabb is lesz a gép.
2/8 anonim válasza:
Semmit, mert a hozzászóló nem definiálta, mit ért "low end PC" alatt. Ha nem tuningos i7 konfigot rak bele valaki, ez a házikó is tökéletesen kiszolgálja az igényeket.
3/8 anonim válasza:
hát, én nem értek a gépházakhoz, de 20k ezért?.. inkább költsd értelmesebbre szerintem :)
4/8 A kérdező kommentje:
Nekem ez a konfig lesz:
I5 4690K, GTX 970,a többi gondolom nem lényeges...
Ehhez nem jó ez a ház? Vagy csak vegyek még 1-2 ventilátort? 2-őt kapok a házzal. Vagy válasszak másik házat?
Nekem azért tetszik ez, mert egyszerű a kinézete...nincsnek star trekes vonásai stb.
2014. dec. 7. 16:39
5/8 A kérdező kommentje:
Miért volna ez zártabb mint a többi? Szerinem max elől ahol van a ventilátor, ott talán nehezebben jön be a levegő? Van elől ventilátor, alul, oldalt is bir levegőzni, hátul és felül is. Ennek ellenére is rossz a légmozgás?
2014. dec. 7. 16:45
6/8 anonim válasza:
7/8 anonim válasza:
A levegő legjobban előlről-hátra áramlik (hiszen a venti így fúj), ezen meg keresztirányban vannak a lyuggatások, elől csak a műanyag mögött tud szellőzni. Igen, valahol üti a két dolog egymást, hiszen egy háztól az is elvárás, hogy zárt legyen, de azért különféle trükkökkel meg lehet oldani a dolgot. Ahhoz a konfighoz simán jó ez a ház, nem akarsz gondolom később SLI/CF rendszert bele meg egy szerverparknyi HDD-t, szóval nem gond, nem tudod annyira felfűteni, 2+1 80/120 vagy 2+2 venti konfigot ha támogat a ház azzal már el lehet vinni a kellő mennyiségű meleget (1+1 lehet, hogy kevés)
8/8 anonim válasza:
Illetve ha az ilyen egyszerűbb házakra buksz (megértem, engem is zavar a sok csicsa manapság), ajánlom még, hogy nézz szét a szerverházak piacán - szokott lenni mindig 1-2 Chenbro, Chieftec, Codegen ipari házikó, amik ugyan lehet, hogy ~10 kilót nyomnak, de stabilak és jól szellőzőek. USB3-ra alakítást meg lehet oldani a legtöbb régi/használt háznál is egy kis kézügyességgel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!