Ezt írja a ps3-om " Cannot start the appropriate system storage was not found ps3 " Mit csináljak?
Szóval történt, hogy játék közben (először ) lefagyott. Eddig ment hibátlanul. Újra akartam indítani, de nem lehetett mivel le fagyott. Ezért áramtalanítottam.
Ezek után bekapcsoltam. Mivel a rendszer sem akart betölteni , csupán a kezdőkérnyő jött be , kapott még egy ujraindítást. Ezek után be kapcsolom, és ezt az üzenetet kapom " cannot start the appropriate system storage was not found ps3 " Kérdeztem egy Konzol bolt tulajtól ( szerviz is ) hogy mi a baj ? Azt mondta, szoftver helyreállítás kell. 3000 -ért csinálják. Nem drága, de mondta hogy otthon is meg lehet. Tehát az lenne a kérdés, hogy mit kellene tennem, hogy " helyre állítsam " ? A kar nem csatlakozik hozzá csak USB-vel, így nem tudom nyomkodni a PS Buttont :( :) Próbáltam a konzolon a bekapcsolót nyomogatni, kivettem a HDD-t , vissza raktam de semmi. Egyébként Superslim , 320 gb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!