Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Új laptopot vettem és amikor...

Huni6131 kérdése:

Új laptopot vettem és amikor egy online játékot eliditok egy másodpercig lefagy, aztán egy újabb másodpercig fekete, majd megjelenik egy buborék lent a sarkoban ami ezt írja: Display driver has been stopped responding and has recovered. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Már nagyonsokmindent megprobáltam de nem segit..Azt szeretném tudni hogy lehet-e windows xpt tenni a mostani win7 esre vagy lekell elöbb törölni és hogy ez megoldana a bajt?

2014. dec. 6. 20:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
telepítés közben. a telepítő megkérdezi hova akarod telepíteni az xp-t, ott kiválasztod a win7 partícióját majd rámész a formázásra. Alul fogja írni melyik gombbal tudod megcsinálni.
2014. dec. 8. 18:20
 12/15 A kérdező kommentje:
már eddig is nagyon sokat segitettél ezért köszi, de nem szeretnék kockáztatni ezért még van egy kétségem, a drivereket hova kell rakni ha letöltöm öket? És ha xpt teszek elronthatom?
2014. dec. 8. 19:29
 13/15 anonim ***** válasza:
a drivereket érdemes egy pendrivera letölteni és mikor feltelepült az xp, csak egyesével feltelepíted. Elrontani nagyon nem lehet a telepítést, minimális kérdést tesz fel, de ha nem vagy biztos benne, egyszerűbb egy ismerőssel/szakemberrel megcsináltatni és akkor tuti múködni fog, nem lesz idegeskedés.
2014. dec. 8. 19:38
 14/15 anonim ***** válasza:
* azt hozzáteszem, hogy a drivereket a gép újratelepítése ELŐTT töltsd le és rakd rá egy pendrivera, mert nem biztos, hogy egy frissen telepített gépen lesz net, lehet az előzőleg letöltött driverre szüksége lesz hozzá.
2014. dec. 8. 19:39
 15/15 A kérdező kommentje:
És bárhova lehet telepitteni a drivereket vagy van egy meghatározott mappa?
2014. dec. 8. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!