Meghajtót hogyan lehet átnevezni?
Figyelt kérdés
A Windows 7-él ki tudja miért a DVD író a D meghajtó. Jópár merevlemez van a gépben, ezek mind mögötte vannak. Be lehet állítani, hogy automatikusan a sor végére kerüljön a DVD?2014. dec. 6. 19:30
1/4 anonim válasza:
start menü > vezérlőpult > rendszer és biztonság > felügyeleti eszközök > számítógép-kezelés
bal oldalon kiválasztod a lemezkezélést > a kívánt meghajtóra jobb klikk > meghajtóbetűjel és elérési út módosítása... > módosítás > legördülő menüből kiválasztod a szimpatikusat
nem tudom hogy milyen hatással van a programokra de úgy sejtem hogy átnevezés után a programok többsége nem fog működni amik kapcsolatban voltak az átnevezett meghajtóval.
mellesleg ha csak a nevét akarod megváltoztatni a sajátgépbe akkor:
jobbklikk a kívánt meghajtón > átnevezés
2/4 A kérdező kommentje:
Csak rendszert találok, és ott nincs felügyeleti eszközök
2014. dec. 6. 19:58
3/4 anonim válasza:
állítsd át kategória nézetre a vezérlőpultot
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megtaláltam!
2014. dec. 6. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!