Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen gépet vegyek?

Milyen gépet vegyek?

Figyelt kérdés

Kellene nekem egy PC, kép és szövegszerkesztésre netezésre, programozás gyakorlására, és továbbá, nagyon hobbi szintű videózáshoz, valahogy így nézne ki:

-Csinálok egy kb. 15-30 perces gameplayt fullHD-ben, sony vegas, intro-outro, megcsinálni a kívánt dolgokat, aztán mehet fel a youtube-ra, és ez olyan het 1-2 alkalomkor, játék nem lenne rajta, de menjek biztosra, a battlefield 4-et medium vigye el, vagyis, a BF3-at maxon :DD

Maximum 200 ezret szánok rá, nem tudom, de nem szeretném piszkálni legalább 3 évig, hacsak el nem romlik, de az más.

2014. dec. 6. 18:25
 1/6 anonim ***** válasza:

Alaplap:

[link]

CPU:

[link]

RAM:

[link]

VGA:

[link]

HDD:

[link]

Ház:

[link]

Táp:

[link]

DVD:

[link]

199,451 Ft

Tudod használni az nVidia ShadowPlay-t gameplay felvételre.

2014. dec. 6. 19:17
 2/6 anonim ***** válasza:

Vagy, B verzió, ha AMD is szóba jöhet, akkor megfontolandó az is, mert a Sony Vegas egész jól fekszik az FX-eknek is, sőt, még kicsit jobb is lenne mint az i5.

Abban az esetben az alaplap + procit kicserélném ezekre:

[link]

[link]

Így még kb 6K-val olcsóbb is a gép.

Viszont ha 3 évre tervezel, én tennék bele egy SSD-t is a rendszernek, nem tudom neked mennyire fontos.

11-12K-ért van már 60/64 GB-os, pl ez:

[link] ami elég a rendszer alá ha csak azt tárolod rajta.

Úgy 205-206K lenne a gép, de ha elég a vinyó tempója is neked, akkor nem kötelező.

2014. dec. 6. 19:25
 3/6 A kérdező kommentje:

Ha full gamer konfig kellene, talán ragaszkodnék az intelhez, de mivel nem gamer kell, és nem értek hozzá annyira, így rátok bízom, még meglátom melyik lesz.

Köszönöm a válaszokat!

2014. dec. 6. 20:46
 4/6 A kérdező kommentje:
És elég a vinyó tempó, soha nem volt még 60 ezernél drágább gépem, szóval nekem még az is jó lesz :DD
2014. dec. 6. 20:47
 5/6 anonim ***** válasza:

Akkor az SSD kihúzva. Így vígan belefér a keretbe mindkettő, de az AMD-s még olcsóbb is valamivel.

Hát azért nem apróztam el, elég jó ez még gamernek is, akár az Intel akár az AMD verziót veszed.

A BF4 is menne vele maxon Full HD-ban.

De szerintem ha min 3 évre veszed, kell is ennyi, az nagy idő. Az alatt még a csúcshardverek is elavulnak, nem még ha alapból csak középkategóriásat veszel.

2014. dec. 6. 22:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen a válaszaidat!
2014. dec. 6. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!