Milyen gépet vegyek?
Kellene nekem egy PC, kép és szövegszerkesztésre netezésre, programozás gyakorlására, és továbbá, nagyon hobbi szintű videózáshoz, valahogy így nézne ki:
-Csinálok egy kb. 15-30 perces gameplayt fullHD-ben, sony vegas, intro-outro, megcsinálni a kívánt dolgokat, aztán mehet fel a youtube-ra, és ez olyan het 1-2 alkalomkor, játék nem lenne rajta, de menjek biztosra, a battlefield 4-et medium vigye el, vagyis, a BF3-at maxon :DD
Maximum 200 ezret szánok rá, nem tudom, de nem szeretném piszkálni legalább 3 évig, hacsak el nem romlik, de az más.
Vagy, B verzió, ha AMD is szóba jöhet, akkor megfontolandó az is, mert a Sony Vegas egész jól fekszik az FX-eknek is, sőt, még kicsit jobb is lenne mint az i5.
Abban az esetben az alaplap + procit kicserélném ezekre:
Így még kb 6K-val olcsóbb is a gép.
Viszont ha 3 évre tervezel, én tennék bele egy SSD-t is a rendszernek, nem tudom neked mennyire fontos.
11-12K-ért van már 60/64 GB-os, pl ez:
[link] ami elég a rendszer alá ha csak azt tárolod rajta.
Úgy 205-206K lenne a gép, de ha elég a vinyó tempója is neked, akkor nem kötelező.
Ha full gamer konfig kellene, talán ragaszkodnék az intelhez, de mivel nem gamer kell, és nem értek hozzá annyira, így rátok bízom, még meglátom melyik lesz.
Köszönöm a válaszokat!
Akkor az SSD kihúzva. Így vígan belefér a keretbe mindkettő, de az AMD-s még olcsóbb is valamivel.
Hát azért nem apróztam el, elég jó ez még gamernek is, akár az Intel akár az AMD verziót veszed.
A BF4 is menne vele maxon Full HD-ban.
De szerintem ha min 3 évre veszed, kell is ennyi, az nagy idő. Az alatt még a csúcshardverek is elavulnak, nem még ha alapból csak középkategóriásat veszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!