Hova lett a sok szabad hely? O. O
Figyelt kérdés
szóval, van egy 160 GB-os HDD_m, 2 particióba 114 és 39, a 39-es formázva lett mert SSD-re került a rendszer 1-2 programmal. A HDD-n van 7 db Mappám, játékok szinte és ezek 42 Gb-ot foglalnak, de a HDD 114 GB-ot tud tárolni, de azt írja, hogy csak 25 GB szabad hely van rajta. Ez mitől lehet?2014. dec. 6. 17:48
1/2 CspCsj válasza:
Intézőből nézed? Mappanézetnél állítsd be, hogy a Rejtett és Rendszerfájlokat ne rejtse el, ezután több mindent látsz és több fájlt számol majd bele.
Valamint a Rendszervisszaállítási állapotok még így sem elérhetők, azokat is kikapcsolhatod, vagy az utolsó kivételével törölheted a Lemezkarbantartónál, így még több szabad hely lesz.
2/2 A kérdező kommentje:
Igazából rájöttem, hogy ami rajta van azt 20 perc alatt pótolni tudom, szóval csináltam egy fullos formázást, csak gondoltam hátha van gyorsabb út is. De köszi!
2014. dec. 6. 23:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!