Razorclaw kérdése:
Ez tehet kárt a vga-ban vagy a monitornak ez árt?
Figyelt kérdés
Van egy fullhd monitorom szép kép stb nincs is vele gond viszont analogos átalakítóval van rákötve a kártyámra mert ugye csak ugy lehetett és valamelyik játéknél halványan csíkos szemcsés a kép mik ezek a csikok? árt ez valaminek a gépben?2014. dec. 6. 17:44
1/4 anonim válasza:
Nem árt semmit. A dvi-vga átalakító ismert problémája jött neked elő. 3 lehetőség van:
Megszokod
új videókártya, amin van dsub
új monitor, amin van dvi bemenet
2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ, hát kártyát nem veszek mert 40 körül vettem ami most van :D a monitor is megfelel, ha kárt nem tesz semmibe ahogy írod akkor megszokom inkább! köszi mégegyszer!
2014. dec. 6. 17:50
3/4 anonim válasza:
Szívesen! Ha játék közben vibrál, akkor se ijedj meg.
Eszembe jutott, hogy a csikozódást talán megtudod szüntetni ha a monitorod gyári beállításra rakod, és csinálsz egy AUTO képbeállítást.
4/4 anonim válasza:
legjobban ezt olyan monitoroknál lehet tapasztalni amelyiknek van d-sub és dvi kimenete is és ha d-subra van kötve akkor picit vibrál engem pl elégé zavart vettem is dvi kábelt hozzá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!