Minden rendben evvel a konfigurációval?
Figyelt kérdés
Naszóval, tudom hogy nem ez a legjobb hely ahol ilyesmivel kell kérdezősködni, de viszont gyorsan válaszra van szükségem. Összeraktam egy gépkonfigot, szerintem minden rendben van vele és nem is drága. Mi a véleményetek róla?
CPU: FM2 AMD Athlon X4 750K (4GHz Turbo)
Hűtő: RAIJINTEK Rhea (PWM)
MB: FM2 A55 Gigabyte GA-F2A55M-S1
RAM: 2x4GB DDR3 1866MHz Kingston HyperX Fury Red CL10
ODD: Random Samsung DVD+/-RW (SATA)
GPU: AMD Radeon R7 260 MSI OC 1GB DDR5
Ház: Raidmax Seiran II
PSU: Raidmax Cobra RX-500AF-B (500W)
+ Vennék másmilyen ventiket és egy USB 3.0 kiegészítő PCI kártyát
2014. dec. 6. 01:44
1/16 BM-Striker válasza:
RAIJINTEK Rhea -na nincsen AMD-s felfogatása.
2/16 anonim válasza:
sajnos ez a legjobb hely ahol kérdezni tudsz nem a gepigeny.hu ki kell ábrándítsalak ott analfa béták vannak :) . a gép jó szerintem .viszont a memóriából az 1866 cl 10 felejtős inkább legyen cl 9 1333 még úgy is gyorsabb az időzítése miatt.
3/16 Közveszélyes Kontár válasza:
Tápot nagyon nem kéne, külföldön is van rengeteg jó táp olyan mint Magyaro.n is és sok más is, komolyab alaplap is kéne föleg tuninghoz
4/16 Közveszélyes Kontár válasza:
Job lapon van usb 3 is akár sok bemenetel is
Ventikröl szólva meg nem igazán értem inkáb rávaló és erös cpu hütö vagy r7 265
5/16 Közveszélyes Kontár válasza:
Mivel ha a hàzon nincs hátul/felül vagy alul/elöl legaláb egy venti gyárilag lehet nem tul jó választás és ilyen gépbe az az 1 elég
6/16 A kérdező kommentje:
Van benne gyárilag 3 venti asszem, csak azér tennék bele hogy csilli legyen :D a hűtőt nem néztem bocs.. :D helyette inkább egy Cooler Master Blizzard T2-ot tennék igaz ez nem PWM de igazából nem nagyon érdekel, ha nem lesz elég akkor veszek újat, biztos jobb mint a gyári ami a procival jön. Tápegységgel semmi bajom igazából látszik rajta hogy nem az a túl drága menő muduláris de nem is az az olcsó no-name márka. Alaplapot meggondolom még, mert tény hogy nem épp a legjobb alaplap. Köszönöm a rendes válaszokat, már féltem hogy jönnek az okoskodók hogy az intel jobb meg minden... Valamilyen fokon jobb valami másra de nekem nem arra kell és nincs annyi pénzem, inkább elköltöm a vidikártyára. Namármost a memóriával meg az az érdekes dolog történt hogy a CL9 1600MHz-es 8gb (2x4GB)-os kit többe kerül mint a CL10-es 1866MHz 2x4GB-os nyilván a CL9-esnek kevesebb időzítése van, de a CL10-eseknek meg nagyobb órajele.
2014. dec. 6. 10:29
7/16 A kérdező kommentje:
Most néztem meg az alaplapokat és FM2-nél nincs sok választék DE mivel a proci amit menne bele FM2-es ezért bátran vehetek FM2+ -os alaplapot mivel kompatibilisek egymással és így ha elavul a proci akkor simán kicserélem valami erősebbre :) Na szóval az új alaplap: FM2+ A78 MSI A78M-E35
2014. dec. 6. 10:44
8/16 Közveszélyes Kontár válasza:
Konkrétan ami a kérdésbe van raidmax az egy huladék semit nem kötnék rá, tápnál nem!! a márka, modularitás, menöség szamit
9/16 Közveszélyes Kontár válasza:
Tehát nem a MENÖség ès nem is az ár hanem a MINÖség amit a táp belsö határoz meg Raidmax elég gyenge tápokat cimkéz amugy is ey kimondotan az
10/16 A kérdező kommentje:
Még mindig jobb mint a Blueberry tápegység, de pár Chieftec tápról is van jó emlékem
2014. dec. 7. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!