Új gép, régi videókártya, probléma a játékoknál. A régebbi videókáryám miatt?
Figyelt kérdés
Vettem egy új sz.gépet:
AMD Athlon 740K 4 mag 3.20Ghz
4 GB RAM
Videókártyám: ATI Radeon HD 5450 512 DDR3
A kérdés valójában az lenne hogy Pl.: az Assassin's Creed IV: Black Flag szaggat, pedig a gépigényem rá a minimum 100%, és mégis szaggat a játék minimum beállításokkal is. Ez lehet hogy a videókártya miatt? A legújabb driver-t is le szedtem hozzá. Ötletek, vagy valami praktika? :)
2014. dec. 5. 22:18
1/9 anonim válasza:
Hát ez a kari hulla gyenge szerintem... Sőt, ez még annál is. Nem akarlak elszomorítani, de az játszani már édes kevés. Passmarkon a tiéd 232 pont, az én ősrégi, újonnan is közép kategóriás 4670em is 500 pont felett kap. És én nem merném azt a játékot letölteni, mert fixen szaggatna szerintem. Vegyél valami használt vga-t 10-15ezerért, és kb. 10x jobb lesz, mint az, amid most van. Az játékra alkalmatlan.
2/9 anonim válasza:
Újratelepítetted a Windowst? Néha működik, hogy alaplapcsere után is megy, de többnyire egyáltalán nem, vagy hibákat produkál.
3/9 anonim válasza:
Úgy értettem hogy a régi gépben mentek a játékok, az újban nem, de most hogy nézem a kártya nevét, nyilván nem ez a helyzet. Igaza van 1-esnek, ezt a kártya vagy ősrégi, vagy nem is volt soha játékra tervezve.
4/9 anonim válasza:
találtam egy video-t amiben még az ac revelations-t is alig vitte.. nem játékra való
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat srácok, szét nézek a "piacon" :)
2014. dec. 5. 22:33
6/9 anonim válasza:
Wikipedia szerint 5 évvel ezelőtti entry-level kártya. Akkor 5 évvel ezelőtti játékoknak futnia kell rajta.
7/9 anonim válasza:
Az a vga egy 4. generációs pentium cpu igp-jét üti meg. Full hd videózáson és régi játékokon kívül semmire se jó. HTPC kártya.
8/9 anonim válasza:
"5 évvel ezelőtti entry-level kártya" - azaz már 5 évvel ezelőtt is a leggyengébbek közül való volt.
Pont, hogy már akkor sem futott rajta minden.
entry level - belépő szint
9/9 anonim válasza:
Videót nézni meg netezni jó, másra nem igazán, ennyi ezen nincs mit beszélni... El kell adni amennyiért tudod, aztán venni valami értelmesebbet. GTX460ok egész pofás áron vannak manapság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!