Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyiket ajánljátok: XBOX ONE...

Melyiket ajánljátok: XBOX ONE vagy PS4? Melyiket vegyem meg a 13 éves fiamnak karácsonyra? Mi stól mellettük/ellenük?

Figyelt kérdés
Azt kérem, hogy olyanok írjanak, akik jártasabbak a témában. Előre is köszi.

2014. dec. 5. 20:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Kinect inkább arra való szerintem hogy amozgásoddal irányítsd a játékot nem pedig a hangoddal,nem egész értem mi a kérdés de úgytudom ez a menüben működik inkább(ez nem biztos)
2014. dec. 8. 13:24
 12/18 anonim válasza:
Be tudod kapcsolni .
2014. dec. 8. 19:29
 13/18 anonim ***** válasza:

Egy 13 éves gyereknek valóban a Wii U a legjobb választás, de ha ragaszkodsz az általad felsorolt 2 konzolhoz én azt mondom a Kinect miatt az Xbox One, mivel rengeteg ugrálós, úgymond mozgást igénylő játék is ki fog rá jönni, vagy már ki is jött, ezért a gyerek ahelyett, hogy a fotelből lövöldözne mozogni fog, ami jót tesz az egészségének.

Amúgy PS4-nek erősebb a grafikus megjelenítője, de ettől még nem jobb konzol bárki bármit mondjon, de ha mondjuk a fiad 23 éves volna, inkább a PS-t ajánlanám...

2014. dec. 8. 19:48
 14/18 anonim ***** válasza:
Amúgy még hozzátenném előző hozzászólásomhoz, hogy mind az Xbox One, mind a PS4-re egy csomó azonos, úgynevezett multiplatform játék jön ki, ahol a PS4 valamivel jobb grafikát produkál, de ez 13 évesen irreleváns.
2014. dec. 8. 19:49
 15/18 A kérdező kommentje:

Köszi a segítséget.

Azt szeretném kérni, hogy akinek van, vagy volt XBOX ONE gépe, írjon nekem privát üzenetet. Előre is köszi.

2014. dec. 8. 20:52
 16/18 anonim ***** válasza:
Szerintem bármelyiked vennéd a fiad örülne neki nem veszitek észre , hogy mi mennyire szép ezt (,ha nem vagy megrögzült fps és 16x élsimításbu*i) nem látod. de egyet azért kérdezz meg , hogy van-e a barátainak. mert ha a barátainak ps4-e van ő meg kap egy ONE-t nem tudnak játszani! Én One-t fogok venni az exkluzívok miatt is. Nem érdekel a grafika annyira.
2014. dec. 8. 21:09
 17/18 anonim válasza:

Mellette: nem kell vele foglalkoznod amíg a játék előtt rohad

Ellene: elkényeztetett taknyos lesz tőle

2016. dec. 11. 03:59
 18/18 anonim ***** válasza:
Igy van, szerintem is az a legjobb ha a gyerektől még a játék dömpert is elveszem, mert amig azzal rohad elkenyeztett taknyos lesz belole.
2016. dec. 25. 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!