A gépigények miért vannak ennyire eltúlozva?
Figyelt kérdés
Hali.
Néztem egy játék gépigényét amit tegnap adtak ki "minimum : i5 2400 or fx 8320".
Ezek mi viccek?
Amikor Watch Dogs-ra is i5 2300-at vagy fx 6300-at írtak (OC-zve) ,akkor én vígan játszottam 1920-on g3420-szal..
2014. dec. 5. 18:06
1/2 Reiber Péter válasza:
Nyilván az autógyártó a csúcsteljesitményt adja meg egy autóra, amit lehet az életben nem veszel ki, ugyanigy a játékfejlesztő vagy a grafikus motor fejlesztője a legjobb képességekre törekszik, és ennek kihasználáshoz írja elő a hardvert.
Ha 2-3 éves poligonmennyiséget, képminőséget, felbontást akar valaki, akkor az új nevek szinte értelmetlenek, az új motorok alig adnak velami plusszt.
Ma minden a látvány az összes játékban, minőségi ötlet, kiemelkedő játékmenet vagy egyéb kunszt ritkán fordul elő.
2/2 anonim válasza:
Ilyen gépen tesztelik. És ha sírnak a felhasználók az optimalizálatlanság miatt, akkor csak elég a kiadónak hivatkoznia a magas gépigényre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!