Megéri megvenni ezt a gépet?
sziasztok, annyira nem értek hozzá, de azt tudom h alaplapi vga van benne és ez az alaplapba lehet e tenni vga-t ? és h érdemes e beruházni erre ?
"Ennyi pénzből" nem tudja a vásárló pl. azt, hogy milyen táp van a gépre kötve. Ha másfél év múlva elfüstöl és magával rántja a cucc többi részét is, akkor mi lesz? Új gép?
A 62k-s árban nincs HDD, máris 75-nél járunk, annyiért pedig már egészen jó gépet lehet összerakatni vagy használtan venni olyat, aminek valóban korrekt a teljesítménye.
Ezért nem.
G.
Na, rákérdeztem az oldal chatjén, hogy milyen táp van a gépben, meg is kaptam a választ, miszerint:
"XDL Basic X-01 Midi ATX 400W Fekete/Kék"
Na, ebből döntse el mindenki, hogy milyen a tápegység!
G.
köszönöm a válaszokat,sajnos max 70ezret tudok rászánni azért is gondolkozam ezekben amiket linkeltem.
Összerakatni nemlehet ennyi pénzből ugyhogy marad a második linken látható PC. Köszönöm a válaszokat
Ez egy orbitális öntökönszúrás lesz, de ki vagyok én, hogy az utadba álljak...
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!