Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megéri megvenni ezt a gépet?

Norbee18 kérdése:

Megéri megvenni ezt a gépet?

Figyelt kérdés

sziasztok, annyira nem értek hozzá, de azt tudom h alaplapi vga van benne és ez az alaplapba lehet e tenni vga-t ? és h érdemes e beruházni erre ?

[link]

2014. dec. 4. 20:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Ennyi pénzből" nem tudja a vásárló pl. azt, hogy milyen táp van a gépre kötve. Ha másfél év múlva elfüstöl és magával rántja a cucc többi részét is, akkor mi lesz? Új gép?

A 62k-s árban nincs HDD, máris 75-nél járunk, annyiért pedig már egészen jó gépet lehet összerakatni vagy használtan venni olyat, aminek valóban korrekt a teljesítménye.

Ezért nem.

G.

2014. dec. 5. 16:15
 12/16 anonim ***** válasza:

Na, rákérdeztem az oldal chatjén, hogy milyen táp van a gépben, meg is kaptam a választ, miszerint:

"XDL Basic X-01 Midi ATX 400W Fekete/Kék"

Na, ebből döntse el mindenki, hogy milyen a tápegység!

G.

2014. dec. 5. 16:24
 13/16 anonim ***** válasza:
mtech lc power vagy codegány lehet benne Xd
2014. dec. 5. 21:22
 14/16 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat,sajnos max 70ezret tudok rászánni azért is gondolkozam ezekben amiket linkeltem.

Összerakatni nemlehet ennyi pénzből ugyhogy marad a második linken látható PC. Köszönöm a válaszokat

2014. dec. 8. 06:22
 15/16 anonim ***** válasza:

Ez egy orbitális öntökönszúrás lesz, de ki vagyok én, hogy az utadba álljak...

G.

2014. dec. 8. 16:34
 16/16 anonim ***** válasza:
egyet értek utolsó hozzá szólóval inkább vennék egy intel celeron g 1820 procit +r7 250 párost ami még ki csikarható lenne az összegből és erősebb lenne is összességben .
2014. dec. 8. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!