Sürgős segítség! Miért zúghat a laptopom?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Pár napja kezdett el zúgni a laptopom,és abban is vélhetően a ventilátor.Eddig nem volt semmi baja,pedig van már 3-4 éves.Mikor bekapcsolom felzúg,aztán abbahagyja,majd utána egyfolytában hangosan zúg.Próbáltam szétszedni de azt a részt ahol a ventilátor van pont nem tudom leszedni,de azon kivül semmi koszt nem találtam benne.Ha nem csinálok semmit rajta csak be van kapcsolva akkor is zúg,ha valami megterhelőbbet csinálok(videó,játék) egy idő után lekapcsol.Pedig van laptop hűtőm is.Valakinek valami ötlet?És esetleg ha elviszem szerelőhöz,ő mit tud vele csinálni?2014. dec. 4. 20:06
1/4 Szirty válasza:
Helló!
Ki kell cserélni benne a ventilátort. A csapágyazás kopása okoz ilyen problémát. Nem tud teljes sebességgel forogni, így a hűtés elégtelen. Ezért kapcsol le. Javíttasd meg minél hamarabb.
2/4 A kérdező kommentje:
Oké!Köszönöm a választ!És még annyi hogyha elviszem szerelőhöz akkor honnan tudjam hogy nem nézi meg a cuccaim a gépen,mivel egy felhasználós rendszerem van.És kb mennyibe fáj ez a ventilátor kicserélés?
2014. dec. 4. 21:03
3/4 Szirty válasza:
Nem tudhatod mit művel a gépeddel amikor nem látod. Ez valahol bizalom kérdése is.
De vannak módszerek amikkel lehet védekezni az ellen, hogy szabadon garázdálkodjon.
Fogalmam sincs mennyibe fog kerülni. Szerintem (blöffre) 5-10e Ft...
4/4 A kérdező kommentje:
Elvittem szerelőhöz akik kapásból azt mondták hogy ki kell cserélni a ventilátort,mert rossz.Viszont egyik ismerősöm meg aki ért hozzá,megnézte a gépet,szétszedte meg minden,volt a ventilátor mellett egy kisebb szőrkupac,de nem benne.Az ezüst paszta is ki volt száradva,de rakott rá újat.Most működik de még mindig zúg.Ő azt mondta ez normális,de eddig nem zúgott így.A szerelőt azóta is várom hogy visszahívjon,több mint egy hete.Most nem tudom mit csináljak.
2014. dec. 14. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!