Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet még a hiba?

Lali.89 kérdése:

Mi lehet még a hiba?

Figyelt kérdés
Vettem egy ismerősömnek egy Fujitsu gépet a vterán, 2 hét után jött szólni hogy nem müködik. Már mindent megpróbáltam, az a hiba hogy befagy megáll, néha megy 2-3 percig,de van hogy az elején befagy. Amit tudtam cserélni vinyó, bios frissitettem most,de így is xar. A memória uj CSX.
2014. dec. 4. 18:25
 1/3 anonim ***** válasza:

kb az összes hardverelem okozhatja ezt. alaplap, memória, proci, vga, vinyó, táp..

de ha két hétig nem volt gond, lehet az új tulaja cseszte el.

2014. dec. 4. 18:30
 2/3 A kérdező kommentje:
mem tesztet lefuttatam, hdd-t cseréltem, videok. alaplapi. Hőmérséklet jó ,nem tudom de nem hiszem hogy eltudta volna így baxni bármivel is.
2014. dec. 4. 18:39
 3/3 anonim ***** válasza:

A hőmérsékleti adatokkal sokra nem mész, csak hogy működik-e kb a venti. Proci és alaplap a leggyanúsabb, ha megpróbálta esetleg "tuningolni" azzal könnyen elcseszhette, vagy vmi más módon rövidzárlatot kapott. Mást nem tudsz csinálni, mint egyesével minden hardvert kicserélni, amíg meg nem lesz a ludas.

A windowsról nem esett szó, kétlem, hogy az a gond, de ha még nem volt egy újratelepítést is meglehet próbálni.

2014. dec. 4. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!