Ez a konfig mennyire állja meg a helyét ma?
Tudom, nem a legerősebb, nem is AC Unitizni szeretnék surroundban, 6 monitorral ultrán.
COD4-ről lenne szó, CS GO-ról, esetleg Far Cry4
(talán ac unity mid grafikán)
A konfig:
Core i3 4160
2x2gb corsair Ram(szerintetek feltétlenül kellene 8?)
Msi r9 270 gaming
Természetesen a többi dolog.
i3-nak elég 14ezres lap?
Az i3 elég az r9-hez?
Ha esetleg 8gb ram-ra nem lenne keret, 4el is el lehet játszogatni ezekkel a komponensekkel?
Ha 4gb kevés mit vehetek észre, mi lassabb, hogyan laggol?(értitek)
Esetleg i3 helyett Fx 6300?(drága lap, szükséges komolyabb hűtés.)
Miért, a 4160 és a 4150 nem majdnem ugyan az?
És a 4160 egy kicsit erősebb :)
16 ezres lapom van és elég az i5-nek is. Persze, hogy elég az i3-nak. De ne 2x2 GB RAM legyen, hanem 2x4, a videokártya az megállja a helyét, de az AC: U midről mondj le.
Nekem i5-4570-em van, Sapphire R9 270-nel, 8 GB RAM-mal és élvezhetetlen a Unity néha. Katasztrófa. Mindegy milyen grafon futtatom, a procit hajtja maxon.
FX 6300 sokat fogyaszt, drága rá a hűtés. Annak az árából inkább erősebb Intelt vegyél. Sokan mondják, hogy az AMD olcsóbb, de ha hozzászámolod, hogy ahhoz kell extra hűtés és nagyobb táp, akkor ugyanott tartasz.
Tehát akkor i3, a kari jó, 8gb ram dual chanelben.
Azz az AC-vel nem játszom :D Nem nagy gáz.
(Am láttam egy srácot i3al játszani AC Unity-n full grafikán 25 FPS.. leszeedem, 30-35 Elég :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!