Tényleg van különbség gamer és egyéb használatra szánt hardverek között?
Van. Ez pl nehezen mondható gamernek: [link] Ugyanakkor egy mérnök v. grafikus lényegesen jobban tudná használni, mint egy hagyományos 3-5 gombos egeret.
Aztán persze vannak azok a termékek, amik csak annyira gamerek, mint én (MC-nél leragadtam). Ráragasztják, hogy gamer, aztán tesznek rá pár indokolatlan ledet és a buták meg megveszik.
Más területen pl ott vannak az olyan hasznos kiegészítők, mint a dupla ethernet v. dedikált ethernet kártya, ami elősegíti a játék élményt, és vannak az olyanok, amik csak mutogatni valók. (tölténytár alakú hűtőborda borítás)
Tényleg van különbség gamer és egyéb használatra szánt hardverek között?
Úgy értem, nem csak bullshit? Létezik programozó egér vagy mérnök egér is? Jó, egérnél még valamennyire értem is, hogy FPS célzásnál valamire biztos jó a többlet súly például, de a billentyűzetet passzolom mi lehet különleges rajta.
hihihihihihihihi
Az egereknél jellemzően nagyobb a DPI ("érzékenység")
Billentyűzetek közül a mechanikus sokkal kényelmesebb állítólag, mint a membrános, de nagyon drágák, és nekem még nem volt lehetőségem kipróbálni.
Meg még gyakran le lehet tiltani a Windows gombokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!