Zsinga kérdése:
Szerintetek megéri?
Figyelt kérdés
Sziasztok, processzort és alaplapot cserélek a gépemben, méghozzá egy: Quadcore AMD Phenom II X4 Black Edition B50 3,1 GHZ (X2 550 Be) processzorra, továbbá az alaplap típusa pedig: Gigabyte GA-MA 770T- UD3P. Összesen 32000 ft-ért. A szakember akihez járok, véleménye szerint totális megéri, mert aki ezt hozza az egy 50000 ft-os processzorra cseréli a jelenlegit, már mint a fent említett processzort amit én fogok megkapni, és valószinüleg csak megakar szabadulni tőle minél gyorsabban. Vissza térve szerintetek megéri? Köszi a válaszokat.2014. dec. 3. 17:17
2/9 anonim válasza:
egyértelműen nem. ezek 2010-ben forgalmazott cuccok, sokkal jobban megéri még az is, ha ugyanennyiből veszel új cuccokat, mert azóta nagyon sokat fejlődtek ezek a dolgok.
3/9 A kérdező kommentje:
És milyen új cuccokra gondolsz? Ugyanennyiből milyen processzort és alaplapot ajánlsz?
2014. dec. 3. 17:38
4/9 anonim válasza:
Asus A58M-K alaplap
+
AMD Athlon II X4 760K processzor
Ez így kb. 32600 Ft.
Egyébként mi van még a gépben?
5/9 Közveszélyes Kontár válasza:
Mire használnád?
Használtan 32 ért 1155 i5 és valami elfogadható lap is kitelne ami bika egy alapja lene a gépnek ha nem is uj...
6/9 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a választ, attól fogva, hogy én ebben a témában nem vagyok jártas, nagy különbség van az általad ajánlott és az általam említett processzor + alaplap között? (játék fps-re gondolok) Éppen a CS:GO fix 100fps+ a cél, ha véletlenül ismernéd, mert jelenleg 60 van. Jelenleg a processzorom: AMD Athlon 64 x2 Dual core processzor 5000+ 2,61 GHZ. Ram: 4GB
2014. dec. 3. 18:00
7/9 A kérdező kommentje:
Ahogy említettem az a cél, hogy minél nagyobb fpsem legyen a játékokban.
2014. dec. 3. 18:04
8/9 Közveszélyes Kontár válasza:
#4 es ajánlata is megfelelhet cs go nem nagyigényü ha jól tudom (ha régi athlon x2 n megy...)
9/9 Közveszélyes Kontár válasza:
Gépigényét nézve akár új 1150 es alaplap és bele Pentium G is sokszorosan elég lene ezel a platformal talán joban jársz fejleszthetöseg miat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!