Ha holnap kiadnak egy játékot, ami 8 magos i7, és 2 GPU-s csúcs kártya nélkül el se fog indulni, akkor arra fog itt gépet építeni mindenki?
Ez valami presztízs kérdés,hogy egy béna szar játék (AC4) fut-e a gépen?
Le merem fogadni,ha arról lenne híres,hogy alsókategóriás hardveren is gyönyörűen fut,akkor a kutyát nem érdekelné.
A tizenévesek között el tudom képzelni, hogy igen. Buszon hallottam már én is hasonló megnyilvánulásokat: "neked nem fut krájzisz 3? de szar vagy..."
Hát hiába na, míg nincs nő addig is fel kell állnia valamire. Nekik erre.
(akinek nem inge...)
Bezzeg a piacos tv játékok a '90-es évek elejéről... :) akkor még az volt a menő. Azelőtt meg az, ha valakinek bőrlabdája volt. Manapság pedig a drága cuccoktól lesz valaki "ki a király?". Ez ellen nem sokat lehet tenni.
De ha holnap kiadnak egy játékot ilyen igényekkel, akkor a kiadó becsődöl. Ők is tudják, hogy nem lenne élő ember, aki megvenné. Az Ubisoft is hatalmasat koppant és elnézést is kért. Így már csak emiatt is értelmetlen mindennemű gondolatmenet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!