Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Valaki tud olyan házat amibe...

Valaki tud olyan házat amibe befér a Sapphire HD7970?

Figyelt kérdés
jelenleg az alaplapom dobozán van az alaplap rajta a videókártya meg minden, mert a régi házamba nem fért be az alaplap nemhogy a videókártya, és mert spúr vagyok házat venni, az lenne a kérdés hogy melyik a legolcsóbb ház amibe befér a fent említett videókártya, és tényleg csak az lenne a lényeg hogy beférjen, és minél olcsóbb legyen

2014. dec. 2. 16:01
 1/6 anonim ***** válasza:

[link]

Lehet válogatni :)

2014. dec. 2. 16:09
 2/6 A kérdező kommentje:
igen, itt nézegettem de fogalmam sincs melyikbe fér be a kártyám, nem tudom tisztába vagy vele hogy mekkora ez a kártya :D
2014. dec. 2. 16:21
 3/6 A kérdező kommentje:

[link]

Ebbe belefér?

2014. dec. 2. 16:39
 4/6 anonim ***** válasza:
2014. dec. 2. 16:43
 5/6 A kérdező kommentje:
hát ez k*rv@ jól néz ki, kicsit sok a 20ezer érte de úgy is itt a karácsony, köszönöm :)
2014. dec. 2. 16:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Azért mertem ezt belinkelni, mert nekem is ilyen van és nagyon meg vagyok elégedve vele. A leírással ellentétben a homlokfalon nem egy, hanem két 3.0-ás USB csatlakozó van.
2014. dec. 2. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!