Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ilyenkor van megoldás?

Ilyenkor van megoldás?

Figyelt kérdés

Alaplapot cseréltem a régi gépemben.Azon még Xp volt,így nem indul el az új alaplappal,újra kellene telepítenem.

Viszont bedugom a pendrive-ot,elindítóm a gépet és egyből oda dob be ahol írja hogy indítás csökkentett módban,csökkentett módban hálózattal,legutóbbi helyes beállításokkal stb,és innen ha rámegyek valamelyikre újraindul a gép és ugyanott vagyok...

A boot menübe nem tudok belépni mert egyből erre a képernyőre visz...valaki valami megoldás???

2014. dec. 1. 15:16
 1/7 csacsi2 ***** válasza:
Csökkentett módban elindítod leszeded az alaplapi vezérlőket (driverek), újraindítod és feltelepíted a jelenlegihez valót. Minden esetre ilyenkor érdemesebb újratelepíteni, a megfelelő driverekkel.
2014. dec. 1. 15:43
 2/7 A kérdező kommentje:
De ha el akarom indítani bármelyik módban,akkor a monitor kiirja hogy "no signal",a gép újraindul és ugyanott vagyok...
2014. dec. 1. 15:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Milyen alaplapot vettél ? és USB röl akarod most telepíteni ? és mit ? w7 vagy marad az XP
2014. dec. 1. 16:04
 4/7 csacsi2 ***** válasza:

úgy vettem ki nem szeretné újratelepíteni, de mindegy is...

Az eszközök (régiek) kompatibilisek a mostani alaplappal?

Ellenőrizd a csatlakozásokat (szedd ki tedd vissza, pattanjon) és a bios beállításokat.

Telepítsd újra, a Windows nem túl rugalmas a hardvercserénél.

2014. dec. 1. 17:15
 5/7 A kérdező kommentje:

2 gépem van,az egyik egyikbe most vásároltam teljesen új belsőt,amit én raktam bele,ás tökéletesen működik,a másik gépbe azt a konfigot pakoltam át mindenestől ami ebben volt,mivel az egy ősrégi cucc volt,alaplapi videókártyával stb...

Azon a gépen xp volt eddig,mivel a win7-et nem bírta,most viszont azt szeretnék rá rakni.Egyébként egy msi 915g alaplapot raktam át.

2014. dec. 1. 19:43
 6/7 anonim ***** válasza:

akkor most tisztázunk valami most melyik gép nyűglődik??

az msi 915 ös ?

2014. dec. 1. 19:52
 7/7 A kérdező kommentje:
igen,az nem műkődik...
2014. dec. 2. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!