Ilyenkor van megoldás?
Alaplapot cseréltem a régi gépemben.Azon még Xp volt,így nem indul el az új alaplappal,újra kellene telepítenem.
Viszont bedugom a pendrive-ot,elindítóm a gépet és egyből oda dob be ahol írja hogy indítás csökkentett módban,csökkentett módban hálózattal,legutóbbi helyes beállításokkal stb,és innen ha rámegyek valamelyikre újraindul a gép és ugyanott vagyok...
A boot menübe nem tudok belépni mert egyből erre a képernyőre visz...valaki valami megoldás???
úgy vettem ki nem szeretné újratelepíteni, de mindegy is...
Az eszközök (régiek) kompatibilisek a mostani alaplappal?
Ellenőrizd a csatlakozásokat (szedd ki tedd vissza, pattanjon) és a bios beállításokat.
Telepítsd újra, a Windows nem túl rugalmas a hardvercserénél.
2 gépem van,az egyik egyikbe most vásároltam teljesen új belsőt,amit én raktam bele,ás tökéletesen működik,a másik gépbe azt a konfigot pakoltam át mindenestől ami ebben volt,mivel az egy ősrégi cucc volt,alaplapi videókártyával stb...
Azon a gépen xp volt eddig,mivel a win7-et nem bírta,most viszont azt szeretnék rá rakni.Egyébként egy msi 915g alaplapot raktam át.
akkor most tisztázunk valami most melyik gép nyűglődik??
az msi 915 ös ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!