Mit változtatnátok ezen a konfigon, hogy mégjobb egységet alkossanak a hardverek?
Mostanában érdeklődöm a számítógépek iránt és szeretnék összerakni egy gépet. Ilyet még sosem csináltam de lelkes újonc vagyok.
A gépet főként játékra és internetezésre használnám.
Ti mit változtatnátok a konfigon, hogy a hardverek még nagyobb összhangban dolgozhassanak?
Az összetevők a következők:
Alaplap: GIGABYTE GA-Z97M-D3H
CPU: INTEL Core i5-4570 OEM
Memória: DDR3 Kingston 8GB /1600 HyperX Fury White KIT (HX316C10FWK2/8)
VGA: GIGABYTE R9 280 3GB GDDR5 OC (GV-R928WF3OC-3GD)
HDD: WD 2.0TB SATA-III Caviar Green (WD20EZRX)
Táp: Chieftec 550W OEM (CTG-550-80P)
A jelenlegi gépem egy Cooler Master Elite 335-ös házban lakik. Ebbe szeretném majd belerakni az új gépet.
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Ez első sorban azon múlik, mennyi pénzt szánsz rá.
HDD legyen Caviar Blue mindenesetre.
Jelenlegi gépem így néz ki:
Alaplap: Asrock G31MS R2.0
CPU: Intel Core 2 Quad Q9550 (4x2,83 Ghz 12MB cache!) + kék ledes Zalman hűtő + a gyári Intel hűtő
Memória: Corsair XMS2 2x2GB
VGA: Asus AEH 5770 CuCore 1GB DDR5
HDD: 160GB-s Seagate + 500GB Western Digital
Tápegység: Atrix Extreme Power 800 THE (800W)
Ház: Cooler Master Elite 335 (elől-hátul ventillátorral, szivaccsal a rácsoknál)
ODD: Sony DVD RW DW-Q28A
Ott ahol most a VGA van lemértem, hogy mennyi hely van a hátfal és a hdd tartó között. 32cm-t mértem. Ez a VGA (r9 280) tudomásom szerint 28cm.
Lehet, hogy rosszul tudom akkor ezek szerint a ház típusát?
Amúgy ez egy hosszú távú terv lenne. Hónapról hónapra venném a dolgokat, ahogy van pénzem. Tudniillik egyetemista vagyok, anyuci nem tud pénzelni (nem is várom el) és így csak a diákmunkából megkeresett pénzemet tudom belefektetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!