SOS! Miért nem ismeri fel a gép a kártyaolvasót és benne a kártya tartalmát?
Ezt most nem értem.
Ha megformázta a kártyát, akkor letörölt róla mindent, képeket is, nem?
Akkor a fényképező hogyan láthat rajta bármit is?
Esetleg a fényképező adatkábelével összekötni a gépet, úgy átmásolni a képeket?
Milyen fényképező ez?
SD kártya?
Operációs rendszer a szgépen?
Előzőleg voltak a kártyán képek,azokat lementette és utána formázta.A szalagavatós képek a formázás után készültek. Sajnos nincs olyan kábelünk,amivel a számítógépet és a fényképezőgépet csatlakoztatni lehetne,mert egy rokontól kaptuk fényképezőgépet,mert neki nem kellett és ő nem mellékelt hozzá kábelt. Nem tudom van-e nála ilyen...
Egy Nicon fényképezőgépről van szó, a kártyaolvasó Verbatim,a kártya SDCFB és az egyik gépen windows 7,a másikon xp az operációs rendszer.
Érdekes hiba. :/
Ha a fényképezőben látni a képeket, akkor Windows alatt is kellene.
Esetleg egy fájl visszaállító programmal kéne próbálkozni.
Még ha nem NTFS fájlrendszerre is van formázva, akkor is kellene a Windowsnak látnia.
Én lehet szereznék egy adatkábelt, párszáz Ft egy ilyen, telefonos boltokban pl. szokott lenni, vagy Tesco, Media Markt, Auchan, a fényképező pontos típusának ismeretében rá lehet keresni, h milyen csatlakozó megy a fényképezőbe (miniusb, micorusb, vagy valami spec. canon fajta)
Aztán ha a kábellel se jó, akkor talán egy fájl visszaállító még meglátja a képeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!