Megoldás? Lenovo laptop, többi lent
Vettem körübelül 1 hónapja egy lenovo laptopot (G510) elég jól működik, egy problémával néha iszonyatosan belassul, ha megnyitom a feladatkezelőt, akkor a következőt látom: processzor általában 15%-os kihasználtság alatt van, memória 50% körül, lemez 90-100%!, hálózat 5% alatt.
Előre is köszönök minden segítséget:)
feladatkezelőben néztem:)
akkor jobb a helyzet de a chrome is lefoglalja nagyon... tudtok valami megoldást, ha ezeket nem szeretném feladni? szerintem nem nagy dolgokat használok rajta, de pl a játékokat akadás nélkül vitte
Torrentet be lehet állítani normális fel- és letöltési sebességre, akkor nem terheli annyira a HDD-t.
HDSentinel mit mutat a winyóra?
Nem a torrent pörgeti a merevlemezt?
Ha a háttérben fut a torrent, és ezerrel tölt fel/le, akkor az be tudja úgy lassítani a gépet, h ez a végeredménye.
Tessék másik fizikai merevlemezt használni torrentre.
Esetleg be lehet állítani az egyidejű letöltések számát mondjuk 1-re, akkor nem kell a fejnek szanaszét ugrándoznia, h az adatokat elhelyezze. Így is leérnek a letöltendő dolgok egymás után szépen sorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!