Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ti nem féltek hogy egyszer...

Ti nem féltek hogy egyszer eldől a monitorotok?

Figyelt kérdés
Olyan kis vacak talapzatok vannak, nekem egy BenQ GW2250 Monitorom van, és azt tervezem hogy leszigszalagozom..
2014. nov. 30. 07:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem,mert mitől dőlne fel?
2014. nov. 30. 08:00
 2/11 anonim ***** válasza:
Én csak attól félek, hogy egyszer nem kapcsol be, magyarul elromlik. És ez elég reális eset.
2014. nov. 30. 08:14
 3/11 anonim ***** válasza:
Én attól félek, hogy egyszer elromlik. Aztán kereshetem elő a crt moncsimat és játszhatok azon.
2014. nov. 30. 08:16
 4/11 P.O.C. ***** válasza:
100%

Ha csak nem tehénkedsz rá és viszonylag vízszintes az asztal, akkor nem dől el. Így van tervezve.

Valóban reálisabb a félelem amit az előző mondott.

2014. nov. 30. 08:19
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én két százas szeggel leszegeltem az asztal lapjához.

Na most dőlj el ba..ki. . :)

2014. nov. 30. 08:19
 6/11 anonim ***** válasza:

Én nekem már eldőlt úgy hogy egy hám segítségével felette lebegek

most is

2014. nov. 30. 09:42
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem érzem stabilnak valamiért. Több ismerősömnek dőlt már el, vagy billegett el. Barátnőmnek is volt régen egy elég stabil talpazatú TN paneles monitora, véletlen egyszer megrázkódott az asztal, és kampec volt. Beeeezzzegg a rööögggi szép idűűkben a crt-nél..
2014. nov. 30. 10:55
 8/11 anonim ***** válasza:
Jah, leesett a crt azt betört a padló XD
2014. nov. 30. 11:04
 9/11 A kérdező kommentje:
De a CRT életben maradt! :D
2014. nov. 30. 11:08
 10/11 P.O.C. ***** válasza:

A ragasztó szalag akkor is elég béna megoldás. És nem tartós. Utána napokig vakarhatod róla a ragasztót.

Ha van benned egy minimális barkás hajlam (mint a legtöbb férfibe) akkor csinálsz min 4 db ilyet lemezből (de lehet elég kettő is előre és hátra):

[link]

Nyilván a pontos méretek, a monitor talpától és a körülményektől függenek. Lesorjázod esetleg lefested (ha igényes akarsz lenni).

Szépen beméred a helyét, és pár kicsi facsavarral rögzíted. Alácsúsztatod a monitort az utolsót akkor csavarod be mikor már a monitor a helyén van. Utána földrengés biztos lesz. :)

2014. nov. 30. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!