Intel core i3 2370m-val lehet 4K-ás videókat nézni?
"a 4k youtube videók már akadoznak"
és szerinted a procid miatt akad?
van legalább minimum 50 Megabites internet sávszélességed, hogy majdnem folyamatos adatfolyamként tudd nézni Youtuberól az online 4K filmeket?
Mert kipróbálhatnál ugyanazon a procis gépeden egy 60GB-os 4K Blu Ray lemezt közvetlenül lejátszatni egy Blu Ray olvasóval esetleg letölteni egy 4K Blu ray filmet a merevlemezedre, fogadni mernék, hogy nem fog akadni ...(tehát nem internetről, youtube-ról, százezer kilométer messze levő szerverről próbálkozni)
#4-nek
240Mbites netem van, de poénból leszedtem egy 10mp-es 4k smaple-t és akadt. Nem volt katasztrófa, de de egy filmnél élvezhetetlen lenne. Persze ha ráereszteném a dedikált nvidiát, az lehet bírná.
De itt igaz a proci a lényeg, ami amúgy is szűkíti a sávszélességet.
#4: Nincsen, de vártam fél órát és a "Stats" részen nézegettem az fps dropot. Viszont a hardveres gyorsítás kompatibilitási okokból ki van kapcsolva, de lehet az segítene.
Amúgy meg szerintem mindenki meg tudja különböztetni az akadást a töltés jellegzetes körbemenő pontjaitól, de mindegy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!