Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » MSI H61M-E33 alaplapba,...

MSI H61M-E33 alaplapba, tehetek egy Giabyte GTX970 G1 Gaming videókártyát?

Figyelt kérdés
A Biost már frissítettem, így elvileg fogadja az i7-3770-et, csak a directx és az open gl miatt aggódom, nem tudom az alaplap kezelni fogja-e kellően a vieókártyát, tudja-e fogadni megfelelő teljesítmény mellett?
2014. nov. 29. 19:53
 1/3 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Igen

Milyen cpu melet? i7 nem kel i5 böven elég

Ha játék a cél

2014. nov. 29. 20:00
 2/3 A kérdező kommentje:
játékra meg kezdetleges videószerkesztésre is használnám, de nem az a gond, hanem az, hogy már megrendeltem mind a kettőt. A procinak meg a foglaltnak utána tudtam nézni, csak a videókártyához nem találtam semmit, se az alaplap se a videókártya honlapján, de aztán elbizonytalanodtam, de most sikerült megnyugtatnod, hogy kezeli az alaplap és jó lesz bele. Köszönöm a választ.
2014. nov. 29. 20:09
 3/3 TallandThin Boy ***** válasza:
Kezdetleges videoszerkesztésre bőven elég lett volna eg i5 4460 és egy épkézláb lap. Ez így nem volt a legjobb vétel.
2014. nov. 29. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!