Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez szerintetek normális egy...

Ez szerintetek normális egy új pendrive-nál?

Figyelt kérdés
Vettem egy új pendrive-ot egy műszaki boltban, az van ráírva, hogy Silicon Power, gondolom, ez a márkája. De már vannak rajta fájlok, pedig elvileg egy új adathordozónak üresnek kéne lenni, nem? Van egy mappa, amiben különféle fájlok vannak, és azon kívül is van még két fájl. Ez mitől lehet? Gyárilag lenne ilyen? Mert én nem használtam, otthon bontottam ki a csomagolásából. Köszönöm a válaszokat.

2014. nov. 29. 17:29
 1/2 T/Z ***** válasza:

Igen, van amire tesznek médialejátszót, vagy fájlkezelőt, vagy valamilyen (egyszerűbb fajta) titkosítót.

Én le szoktam darálni mindent, új partíció, NTFS-re formázom, és utána kezdem el használni.

De gondolom a gyártó oldalán ha letöltöd a kézikönyvet (ha nem adta hozzá), abban le vannak írva, h milyen "extra" van a pendrivehoz.

2014. nov. 29. 17:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Formázni fogom én is, nincs szükségem azokra a fájlokra.
2014. nov. 29. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!