Szerintetek melyik kártya éri meg legjobban?
Figyelt kérdés
Gtx 660
Gtx 760
R9 270
R9 270x
Nem tudok dönteni sehogy sem. Kérlek írjátok meg, hogy melyik kártya miért jó, pl driverek,teljesítmény, illetve ár/érték.
Amit olvastam, hogy nvidias kártyát Physix, illetve driverek miatt érdemes és a játékok jobban támogatják és nem melegszik annyira.
Nem tudom, hogy ebben mennyi igazság van.
2014. nov. 28. 08:33
1/6 Axel015 válasza:
a GTX-eket nem ismerem, de az r9-eseket mondhatom hogy igen. az hogy melyik hogy melegszik a gyártástechnológiától, és a rá tett hűtő minőségétől, kialakításától függ, bár szerintem ugyan az a 28nm-es tech mint az atinál, tehát innentől már a különböző gyártók hűtői maradnak. nekem egy club3d r9 270-em van, és alap órajelen stabil 60fokon ketyeg, maxra húzva is 75 fok alatt marad, ami elég jó, bár egy sapphirnál, ez szeintem 55-65 fok között lenne. a GTXnek ott a Physx az igaz, de az Atinak meg a Mantle ami ugyan az mint a Physx. 270-270x között különbség az hogy a 270 1 tápcsatit igényel, az x-es 2-t és erősebb mint a 270, de azt is fel lehet húzni az x-es teljesíményére, az x-est kicsit ugye feljebb, tehát ha ugy vesszük 10-15 fps-el több hozható ki az X-esből.
2/6 anonim válasza:
Az előző szépet zagyvált...
Ez a kedvencem:
a GTXnek ott a
Physx az igaz, de az Atinak meg
a Mantle ami ugyan az mint a
Physx.
:D
Ekkora erővel a lekváros croissant és a hármas metró is ugyan az. . .
4/6 Közveszélyes Kontár válasza:
Physix nem sok "létjogosultsága" volt sose amiat ne vegyél még nvidiát más miatt már lehet
5/6 Közveszélyes Kontár válasza:
4 közül a 660 t és 270 simát huzd ki
6/6 Közveszélyes Kontár válasza:
Mantle az olyan mint a directx vagy az opencl
Ha mantle val irják játékot végletekig kitudják használni a vga t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!