Holnap az emagonon lesz ez a black friday, monitor is lesz leakciozva? HA igen le van már írva v. hova?
Figyelt kérdés
2014. nov. 27. 06:35
1/3 anonim válasza:
butaság lenen részükről előre leirni az akciókat :) az a lényeg h keresgélj azon a napon, úgy hogy a rendszer annyira le van terhelve hogy a hajad kitéped :D
Nézegettem áraikat edigital szintű alapjáraton 10-15%-al drágább mint más boltok.. :D
2/3 anonim válasza:
ha olyan lesz mint az edigital-nál, hogy összedől az oldal és elérhetetlen akkor sok akcióra ne számíts.
arról nem is beszélve, hogy könnyen engednek 15-20e Ft-t egy olyan készülék árából ami majdnem 30-al drágább esetleg, mint máshol.
vagy ami még jobb: mikor 70ezret engednek egy tv árából. a gond csak az, hogy a készülék így is 630-ba kerülne...
szerintem ez is "nesze semmi, fogd meg jól"
3/3 anonim válasza:
Írtam e-mailt szintén monitor miatt, nem válaszoltak még... GL hogy jó árak legyenek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!