Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy integrált vga-val lehetne...

Razorclaw kérdése:

Egy integrált vga-val lehetne 15-20GB-os fullHD filmeket nézni? Kifejtené valaki?

Figyelt kérdés
Vagy mi lenne, ha egy gagyi integrállt pc-re, leszednék egy 20GB-os 1080p-s filmet? Mi külömbség van egy 50 ezres 2Gb-os vga, és az integrált között, egy ilyen tipusu film esetében? (Azon kívűl hogy "valami" szeb lenne) :D

2014. nov. 26. 17:39
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem a laptopomba integrált i5 3230 hd 4000 el simán viszi a bd-full hd 3d 5.1 es filmeket.

ram: 8gb ddr3 1600 Mhz dual channel

2014. nov. 26. 17:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Milyen integráltat akarsz használni?
2014. nov. 26. 17:45
 3/8 A kérdező kommentje:
Első én nem ilyesmire gondoltam.. mondom gagyi! A te laposod nem gagyi.. annyira:D Sima p4-es fostalicska 64mb-os vga stb..
2014. nov. 26. 17:47
 4/8 anonim ***** válasza:

Na mit gondolsz mennyit kell számolnia a videokártyának egy film nézése esetén?

Egy olyan film esetében aminél egy Blu ray lemezen van az összes adat?

Esetleg a lejátszóprogram és a kodek nem véletlenül processzort (CPU-t) dolgoztat?

Esetleg az olcsó régi HD3xxx - HD4xxx sorozatú videokártyák tudják tehermentesíteni a processzort (ha az esetleg nem birkózna meg a feladattal mert mondjuk egy régi egymagos 1500 MHz-es procid van)

Ha megvannak a válaszok akkor rájössz, hogy egy 50.000 Ft-os kártya 3D játék alatti mozgás számolásához kell (tudod mikor az egereddel/billentyűzeteddel mozgatod magát a képet, haladsz, futsz , forogsz egy olyan világban ahol befolyásolhatod mit akarsz látni folyamatos képként ,és ezt a kártyának ki kell számolnia)

illetve miért elég egy régi pár éves HD3450 es videokártya 2D filmnézésre, ahol megy egy cselekmény, befolyásolni nem tudod, ergo a kártyának nem kell számolnia, hanem a telepített/beépített kodeknek kell számolgatni...:)

remélem érthető a válasz

a film nem játék...

a játék nem film...

:)

2014. nov. 26. 17:53
 5/8 anonim ***** válasza:

Akkor bocs. Csak abból indultam ki hogy sokan szidják az integráltat hogy semmire se elég. De nekem mégis mindenre jó.

Nem hiszem. Hogy azon menne.

Csak abból indulok ki hogy a régi 512 mb ramos 2,5 ghz-s es 1 magos gép. kb 12 éves dedikált vga val youtube on 720 P ben szaggat.

2014. nov. 26. 17:53
 6/8 A kérdező kommentje:
jajajajaja értem én, csak kíváncsi voltam, még is mi van ilyenkor ha letöltenék rá egy ilyen filmet! De ha ilyen gépem lenne, akkor már felkötöttem volna magam egy szép törrebélyes fára! Köszönöm a válaszokat!
2014. nov. 26. 17:57
 7/8 A kérdező kommentje:

3. ez/ ezek jónak számítanak?

xxxx: Grafikus chip sebessége 1033 MHz

Grafikus memória sebessége 5000 MHz

xxxx:Grafikus chip sebessége 1000 MHz

Grafikus memória sebessége 1800 MHz

2014. nov. 26. 17:59
 8/8 anonim ***** válasza:

"Csak abból indulok ki hogy a régi 512 mb ramos 2,5 ghz-s es 1 magos gép. kb 12 éves dedikált vga val youtube on 720 P ben szaggat."

és próbáltál már nem a Youtube-ról Flash lejátszóval élő net kapcsolattal 720p filmet nézni, hanem a gép merevlemezéről egy BS player-el vagy VLC media player-el ?

Érdemes lenne kipróbálni :) Rá fogsz jönni mi a szűk keresztmetszet :)

2014. nov. 26. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!