Ezen a procin egy jó videokártyával mennek a mai játékok?
Figyelt kérdés
Intel core i3 2100 3,1 GHz
Ilyenek re gondolok mint a bf 4 multi 64 fővel, bf hardlina majd ha megjelenik stb
egy gtx 750 1gb gddr5 re gondoltam mellé vagy egy msi gtx 660 ti re.
Már irtam hasonló kérdést csak bban először azt kérdeztem h játékra milyen procit cseréljek és mikor irtam hogy egy asus radeon hd 6670 es vga kártyám van irták hogy inkább a vga kártyát cseréljem egy hasonlóra mint ami kettőt fent irtam.
Tehát akkor ezen a procin még mindig jól mennek a játékok? nem fognak nagyon lassan betölteni 4 gb ramom van és most ezzel az i3 al és vga val a bf 3 alapmapok elég lassuak. Mit fejleszek most?s
2014. nov. 25. 19:34
1/3 BM-Striker válasza:
Igen.
De a GTX660ti már kifutott, ha újonnan vennéd.
60 körül R9 280-et érdemes venni.
2/3 A kérdező kommentje:
Tehát akkor a proci elég ugye?
2014. nov. 25. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!