Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha vettem valamit ebay-en,...

Ha vettem valamit ebay-en, akkor mikor fogja elpostázni a feladó?

Figyelt kérdés
Kapok róla értesítést? És arról, hogy kb. mikor jön? Akár licites, akár fix.
2014. nov. 25. 15:07
 1/2 anonim ***** válasza:

nemkapsz róla semmi értesitőt csak abban bizhatsz hogy másnap feladja és 2héten belül megjön a cuccod.

mondok tapasztalatokat:

kínából vagy nemjött meg vagy nagyon sokat vártam rá 2hónap volt a max már le is mondtunk róla.

Amerikából 1 hét

Anglia 5nap vagy kevesebb

(volt olyan vevő aki küldött képet hogy viszi a cuccot a postára)

2014. nov. 25. 16:41
 2/2 anonim ***** válasza:

Azert ezek kozul nem artana olvasgatni.......

[link]

A termek leirasanal van irva, hogy az elado hany napot ad meg kezelesnek/postazasnak. Fizetestol szamitva 1-2 napon belul postazzak - az altalanos szokas, de vannak ettol eltero eladok, ezert kell elolvasni a termeknel mindent. Van, hogy az elado irja, hogy mettol-meddig van szabadsagon, azalatt ne is vard, hogy barmi tortenjen az ugyben.

Nem minden esetben kapsz ertesitest, de ha az elado megjeleniti a postazast, akkor az ebaybe bejelentkezve, a termek neve mellett lesz egy sarga kis boritek, jelezve, hogy postazva.

Kb mikor jon? Honnan, egyem a szived, megis honnan szopjuk ki, hogy te honnan rendelsz? Vagod, ugye, hogy az eBay nem egy bolt, hanem tobb millio elado, tobbszaz orszagbol arulja a portekajat.

A fentebb emlitett kis sarga boritek alatt lesz az estimated delivery date, ami angolul van es azt jelenti, hogy varhato erkezesi datum. Ekkor fog megjonni!

2014. nov. 26. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!