Tárkányi Zoltán kérdése:
Miért nem játsza a 32GB Pendrive-t a tv és beltéri stb? (többi lent)
Figyelt kérdés
Az lenne a problémám hogy a Pendrive-ról a beltérin néztük hónapokig a filmeket és egyszer csak mikor rátettem ugyanúgy mint eddig nem működött. Felismeri de mikor megnyitom a pendrive-t akkor nem jelezz rajta semmit és aszt írja ki hogy Nincs szabad terület az eszközön (vagy valami ilyesmit) mikor csak egy film van rajta. Át vittem a szomszédba a tv-n kipróbálni de azon se működik. A tv meg aszt írja hogy hibás az USB eszköz. De viszont számítógépen meg tökéletesen működik. Csak más eszközökön nem akar működni. Segítsetek kérlek!! Már egy csomó mindent próbáltam leformázni NTFS, és FAT32-vel is. Vírusirtóval többel is de egyik se jelzett semmit.Mi lehet a gond?????2014. nov. 25. 01:26
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!