Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Srácok elmondja valaki mi az...

Srácok elmondja valaki mi az a gamer füles? MI az? Már ez is gamer?

Figyelt kérdés

2014. nov. 24. 21:08
1 2
 11/13 BM-Striker ***** válasza:
100%
Egyébként a játékok hangminősége elve nem olyan jó (sajnos), tehát akármilyen jó minőségű kiegyensúlyozott hangzású dinamikus fejhallgató kielégítő játékra.
2014. nov. 24. 21:23
 12/13 A kérdező kommentje:
Így már értem. Mindenkinek zöld!
2014. nov. 24. 21:34
 13/13 anonim ***** válasza:

Igen, pontosan halld, ki hol lépte el magát. Ehhez elengedhetetlen egy jó minőségű hangkártya is, a kettő együtt lesz ütős kombináció. Régen én is úgy gondoltam, hogy nem számít, csak halljam a játékot azt annyi, amikor pedig a másik tudta, hogy vagy, cheatereztem.

Vettem egy Xonar D1-es hangkártyát egy Sennheiser fülessel, azóta megváltozott a véleményem a hangok fontosságáról. Mindent hallok, még azt is, ha egy másik teremben valami ellépi magát és pontosan tudom, hol van az ellenfél. Minden kattanást, zörejt meghallok, azóta engem cheatereznek.

2014. nov. 25. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!