Srácok elmondja valaki mi az a gamer füles? MI az? Már ez is gamer?
Figyelt kérdés
2014. nov. 24. 21:08
11/13 BM-Striker válasza:
Egyébként a játékok hangminősége elve nem olyan jó (sajnos), tehát akármilyen jó minőségű kiegyensúlyozott hangzású dinamikus fejhallgató kielégítő játékra.
12/13 A kérdező kommentje:
Így már értem. Mindenkinek zöld!
2014. nov. 24. 21:34
13/13 anonim válasza:
Igen, pontosan halld, ki hol lépte el magát. Ehhez elengedhetetlen egy jó minőségű hangkártya is, a kettő együtt lesz ütős kombináció. Régen én is úgy gondoltam, hogy nem számít, csak halljam a játékot azt annyi, amikor pedig a másik tudta, hogy vagy, cheatereztem.
Vettem egy Xonar D1-es hangkártyát egy Sennheiser fülessel, azóta megváltozott a véleményem a hangok fontosságáról. Mindent hallok, még azt is, ha egy másik teremben valami ellépi magát és pontosan tudom, hol van az ellenfél. Minden kattanást, zörejt meghallok, azóta engem cheatereznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!