Mit gondoltok erről a laptopról? +12gb ramot szeretnék bele tenni (ez jó ötlet? ) várom válaszokat!
Merevlemez: 1000GB SATA + 8GB SSHD
az sshd olyan merevlemez amiben együtt van a forgótányéros winchester és az SSD. Nem tudod különvenni őket :) egybe épitik öszze őket. Laptopoknál kezd ez divatba jönni.
Termézetesen rendszernek kevés a 8GB, másra meg mire lenne jó?
A 8gigás rész az gyorsítótár.
Ezt a 8gigás részt nem külön partícióként kell elképzelni. A merevlemez elektronikája figyeli a felhasználó szokásait, és a gyakran használt fájlokat ide teszi, ezért lesz az SSHD csaknem olyan gyors, mint egy SSD.
Aki csak mindig ugyanazokat a programokat használja, annak ideális megoldás.
Terjedhetne gyorsabban is, a notebookokban többnyire még ma is 5400RPM-es merevlemezeket használnak, ami a leggyorsabb i5-ös, i7-es processzort is visszafogja.
Igen, tudom, SSD, de mezei felhasználónak gyakran felesleges az SSD tudása, elég lenne egy normális 7200RPM-es merevlemez is, de még az is csak a felsőbb kategóriájú üzleti gépek kiváltsága.
Sziasztok! Köszönöm a gyors válaszokat! Először is nagyon nem felvágásnak a +12 gb ram... oda is van írva, hogy (jó ötlet?) Mivel szeretnék új laptopot és ha már újat akkor teljesítményben jót.. (Mostanim meg van 4 már majdnem 5 éve így csere kéne :) ) Ezt az ssds dolgot néztem én is, hogy 8 gb :/ ha esetleg valaki tudna nekem linkelni egy maximum 220e forintos laptopot azt megköszönném :)
ui.: újabb játékok futtatásához, esetleg videózásához kellene :) előre is köszönöm!
Na ne szórakozz már!
Gondolom a legújabb játékokkal a legnagyobb felbontáson és a legnagyobb részletesség mellett szeretnél játszani....
Mióta kell ehhez hűűű de erős és sokmagos proci?
Mióta kell ehhez 12 Gb RAM?
Szerinted mire való egy játékra való videokártya?
220.000 Ft-ból biztosan nem laptopot vennék játékra aminél kötve a kezem mi legyen benne, aminél alacsony fogyasztású alkatrészeket használnak mert ugye akksiról is kellene üzemelnie, itt nincsenek 100W-os procik meg 150W-os videokártyák...tehát teljesítmény sincs...
Csodás asztali gépet tudnék 220 ezer forintból játékra összeállítani , eszembe nem jutna a laptop...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!