Mit érdemes venni torrent seedeléséhez? (többi lent)
Routerek közül, a komolyabb Asus -okon van torrent kliens (de seed -elni sajnos az se seed -el). Szóval előbb-utóbb okosított firmware -t kell használni. Azok konfigurálása, meg időigényes és sok türelem kell hozzá. NAS -okon is hasonló a helyzet. Persze ha mindent jól beállítasz, akkor elég jól szolgálatot tesz.
Nekem nincs ezzel a routeres megoldással kapcsolatban jó tapasztalatom, igaz elég gyenge és olcsó hardverrel próbálkoztam.
A legjobb szerintem ha nézel használtan egy vékonyklienst. Vagy ha több pénzed van rá, akkor állítsd össze egy mini ITX -es konfigot, az később is jó szolgálatot tesz majd.
Én jelenleg vékony klienssel seed -elek, vettem bele egy kis kapacitású SSD -t. Így zajtalan.
Nekem meg egy komplett letöltőkonfig van a konyhában pár tera merevlemezzel.
Csendes, áramot is alig fogyaszt.
Hálózatra van kötve, a többi géppel csak rá kell csatlakozni, és már lehet is a filmeket nézni.
Extraként a konyhában is lehet netezni, vagy mást csinálni a géppel akár kaja közben is.
A routerben fel is, meg le is tölt, de csak ilyen 10-15 torrentet bír lekezelni.
Én is rádugtam volna egy 2 terás merevlemezt 100+ torrenttel, de akkoriban mikor ennek utána olvasgattam, kiderült, h ennyi torrentet nem kezelne. Ezek még nem erre valók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!