Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ddr3-mas alaplapba lehet...

Ddr3-mas alaplapba lehet tenni ddr5-ös videokártyát?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam, hogy lehet, mert a memória típusa mindegy. Jól hallottam?

2014. nov. 24. 17:29
 1/8 A kérdező kommentje:
Ddr2-es akar lenni az a ddr 3.
2014. nov. 24. 17:31
 2/8 anonim ***** válasza:

hát persze, hogy lehet!...

mi köze a rendszermemóriának a különálló videokártya memóriához?

mit gondoltál csak ddr5-ös alaplapi rendszermemóriájú gépbe lehet tenni ddr5-ös videokártyát?

Hisz nincs is még ddr5-ös rendszermemória és ilyen foglalatú alaplap! Most kezdenek csak elindulni a ddr 4-esek

2014. nov. 24. 17:33
 3/8 Axel015 ***** válasza:
ha van pci-e csati a lapon akármilyet beletehetsz.
2014. nov. 24. 17:33
 4/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
DDR5 vga kat mióta kijötek megveszik és eltdszik még nem lesz ddr5 lap azt a kevés DDR4 vga t pedig most kezdik tudni használni
2014. nov. 24. 17:38
 5/8 anonim ***** válasza:
:)))
2014. nov. 24. 17:57
 6/8 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat, bár nem értem egyesek miért kapták így fel a vizet.
2014. nov. 24. 18:40
 7/8 anonim ***** válasza:

mert sokan nem gondolkodnak józan paraszti ésszel.

Az általad feltett kérdés sokszor megjelenik itt a GYK-n, és van aki el is hiszi, hogy nem tehető ddr5-ös rammal szerelt videokártya ddr2-es, 3-as rammal rendelkező számítógépbe.

Csak azt a kérdést nem teszi fel magának, hogy akkor mit csinálhat az a sok ember a ddr5-ös videokártyájával évek óta? Elteszi a fiókba és vár 10 évet míg eljön a ddr5-ös rendszermemóriák ideje? :))

2014. nov. 24. 18:45
 8/8 A kérdező kommentje:
Egy ilyen kérdést se láttam, de hiszek nektek. Igen, igaz, logikusan végiggondolva valóban nincs értelme a kérdésnek. Csak számomra az informatika nem annyira bejövős, és még csak nem rég kezdtem érdeklődni a hardveres része iránt.
2014. nov. 24. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!